Forside

Lørdag den 27. juli 2002 om eftermiddagen mødtes 57 medlemmer af Eske-familien i alderen fra 24 dage til 86 år hos Gudron og H.D. på Sjølundgaard.

Nogle skulle bo i telt på græsplænen og de først ankomne campister studerede terrænet grundigt inden de fandt den helt rigtige placering. De følgende campister slog telt op ved siden af. Andre boede på kro og bondegårdsferie.

Vi startede med kaffe i haven. Carl Martin havde medbragt en del redskaber fra sit "museum" og arrangerede en konkurrence hvor man skulle gætte hvad tingene havde været brugt til og HD fortalte om landbruget på Sjølundgaard.

Om aftenen fik vi en dejlig middag i "svømmerummet" og vi sang de omdelte sange. I aftenens løb var der gruppefotografering på hovedtrappen. Mikael dirigerede folk på plads og køkkenpersonalet tog en masse billeder med de forskellige kameraer. Her er et af dem:

Søndag formiddag var der morgenkaffe og restespisning før vi tog hver til sit.

Der var ikke arrangeret egentlige aktiviteter men tiden gik med snak og hygge og alle så ud til at have det rart og der var stemning for at vi skulle mødes igen om nogle år.